In meer dan 25 jaar heb ik een verscheidenheid aan professionele ervaring opgebouwd, via de vele facetten binnen het theater- en muziekvak, zowel óp de bühne als erachter of ernaast, aansturend via bestuurlijke activiteiten en/of producentschap. Daarnaast heb ik ook veel gewerkt in opdracht voor scholen, bedrijven en maatschappelijke instellingen als zangeres-actrice, initiator, brainstormer,  zowel uitvoerend als faciliterend en organiserend.
Lastige zaken vertalen via het theater heeft mijn passie. In de uitvoering kan dat vorm krijgen via een muzikale invalshoek, een theatrale aanpak of door een dynamisch gesprek op gang te brengen.

Als organisator heb ik er plezier in om als een spin in het web, met oog voor detail, projecten goed te laten verlopen, en mensen tot hun recht te laten komen. Daarbij zie ik mijzelf als een flexibele bruggenbouwer en ik vind het inspirerend om mensen, met elkaar in contact te brengen en te laten samenwerken via de vele mogelijkheden, die muziek en theater bieden.

 

 
 
 

website:   M221